INFO en VACATURES

Privacy en identiteit


Alle door ons kantoor van natuurlijke personen verzamelde gegevens, worden uitsluitend aangewend ter vervulling van de overeenkomst van opdracht. Wij streven optimale vertrouwelijkheid na, waartoe wij onder meer afspraken maken omtrent geheimhouding met de ICT-dienstverleners van ons kantoor. Voorts ontvangt elke cliënt altijd afschriften van alle door ons gevoerde correspondentie en vervaardigde processtukken. De cliënt heeft derhalve altijd de beschikking over alle (relevante) dossierstukken. Het dossier is en blijft eigendom van Bots van Ravenhorst Advocaten.

Ter naleving van de normering, zoals die staat beschreven in de Wwft is bij Bots van Ravenhorst Advocaten niet snel te verwachten dat zij daarmee in aanraking komen. Desalniettemin is waakzaamheid geboden. Ten aanzien van de gebruikelijke dienstverlening van ons kantoor zal waakzaamheid geboden zijn, ingeval buitenlandse entiteiten en/of geldstromen van en naar het buitenland onderwerp van advisering of verleende rechtsbijstand zijn. Dit alles laat onverlet dat, behoudens ten aanzien van beursgenoteerde ondernemingen, wij altijd nagaan wie de uiteindelijk belanghebbende of belanghebbenden zijn achter een entiteit. Dit ongeacht of het gaat om een buitenlandse dan wel binnenlandse entiteit. Specifiek zij opgemerkt dat uitsluitend de klant ter zake beoordeeld dient te worden en niet een eventuele wederpartij.

Vacatures en stages

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, beperken twee van onze medewerkers zich in hun werk tot één of twee vakgebieden. Zo hebben wij ons toegelegd op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, letselschaderecht en ondernemingsrecht.

Wij hechten aan een hoog kwaliteitsniveau voor een redelijke prijs. Bij ons staat een goede balans tussen privé en werk en voldoening uit het werk krijgen, hoog in het vaandel. Bekijk onze vacatures hieronder.

Bots van Ravenhorst Advocaten is een kantoor met twee partners, die samen een maatschap vormen. Hiernaast werkt een ervaren advocaat in dienst van de maatschap. Wij hebben een open en collegiale bedrijfscultuur met belangstelling voor elkaars werkgebieden.

Ons kantoor is gevestigd in een representatief kantoorpand aan het Servaasbolwerk 14 te Utrecht. Dit gebouw wordt gedeeld met andere advocaten.

Vacature secretariele ondersteuning (m/v)

 • Wij zijn op zoek naar een spontane hands-on secretaresse ter versterking van ons secretariaat. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als secretaresse en ben je minimaal één dag per week, maar zo nodig meerdere dagen per week beschikbaar? Onze voorkeur gaat uit naar de woensdag of vrijdag.
 • Wat ga je doen?
  Wij zoeken ter ondersteuning van ons kleine secretariaat iemand die minimaal één dag per week beschikbaar is en zo nodig
  vaker in het geval één van de andere twee secretaresses afwezig is. De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan onder meer uit het verwerken van e-mails, het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van cliënten, het voor verzending klaarmaken van allerlei stukken en het uitwerken van op de dictafoon ingesproken brieven en teksten.
 • Wat wij bieden:
  leuke bijbaan;tijdelijk dienstverband voor minimaal 8 uur per weeksalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;het opdoen van ervaring bij een advocatenkantoor, dat veel rechtsgebieden heeft (geen straf- en vreemdelingenrecht);leuke werkomgeving. 
 • Wat wij vragen:
  een dienstverlenende instelling en een doenersmentaliteit,
  flexibiliteit, accuraatheid, zelfstandigheid en stressbestendigheid; 
  affiniteit met de advocatuur en werkervaring als secretaresse is een pré.
  een goede beheersing van de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving.
 • Nadere informatie:
  Mail ons gerust: aevos@botsvanravenhorst.nl of jvr@botsvanravenhorst.nl (of bel: 030-2322014 en vraag naar Marja van Dijk of bij haar afwezigheid naar Liesbeth Vos of Jan van Ravenhorst).
Solliciteer direct!

Student-Stage

Op dit moment en naar verwachting ook in de nabije toekomst zijn er geen stageplaatsen beschikbaar